Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del vill kalla rimmen för limerick, men då det saknar ort i rad ett, jag väljer att kalla dem rim eller rick. Nu känner jag inte Torkel så innerligt att jag vet med mig hur ofta han bäddar, vad han kan ha haft för sig på luckan dessutom.


I veckan hon drömde om nätter i Prag




Tänka sig bara att humör så kan färga ett sinne
Torkel av Sara har sig ett frejdigt minne
kvinnan i rött når staden Kairo i solnedgång
på ett inre och i möjlig fantasi vilja sjunga i prång
den mannen har väl sällan bytt ett linne?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-18 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP