Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen väcker glada stunder till liv

 

 

Från mitt arbetsrumsfönster 
ser jag hur snön har lagt sig på marken 
lika så har en stor sorg lagt sig på mitt hjärta 
en sorg indränkt i färgen svart som 
länge, länge inte kommer att kunna botas. 

Dem har provat all möjligt 
terapier, operationer och andra verktyg 
men inget hjälper 
sorgen finns där än 
sorgen att du inte längre finns här hos mig. 

Minnen väcker glada stunder till liv 
som vi hade då, gamla tider. 
Svåra tankar kommer upp 
då mitt hjärta blir påmind om 
att jag har förlorat dig för gått.

 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 02 - 18)




Fri vers av Arnela
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-18 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela