Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En inspiratör den gossen är, ungefär som en eller annan tös. Det är farligt att förläsa sig på filosofi och filosofer.


Vid Bringa fyr





Vid Bringa fyr en gosse slant
det var ej över segel och vant
en smula tågvirke kunde nog tävla med
ett slaget rep att reda på sned
måtte vind, sol vända och vrida på Kant.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-18 17:52



Bookmark and Share


  Nanna X
Stackars den gossen
hoppas han inte slog sig
alltför illa då
2018-02-18

  Spik


Går på slör
men min för
skär djupt om pricken
Reva seglen!!!
Kölsvinet fick en
törn
Babord om förn

2018-02-18

  Jan Widströmer VIP
Och västergöken gol i sin sydväst,
och utan uret blev klangen bäst.
Men så föll han död ändå,
för ingen ville inte lyssna på
en sådan kockelidå.
Lerduveskytte just då.
2018-02-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP