Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stämövning

Tonerna flödar
Lite upp men mest neråt
Basarna njuter




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-18 18:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart med körsång!
2018-02-18

  Öknens Ros VIP
"sjung så taket lyfter sig!" Som min gamle lärare sa på musiklektionen.
2018-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén