Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soffhäng

köpa hem en låda rödvin
och sitta i soffan och lyssna på musik och prata

är så mycket billigare och trevligare
än att gå ut på krogen

bara vi två och katten och vinet
och musiken som vi får välja själva

ibland kan vi prata hela natten
och katten kommer emellanåt och tittar undrande på oss –
”ska ni aldrig gå och lägga er?” ser den ut att tänka




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-18 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP