Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart sportlov

tre dagar jobb,
sen har jag sportlov en och en halv vecka

då ska jag först besöka min mamma några dagar

sen ska jag bara vara hemma en vecka
och promenera mycket och skriva dikter och läsa och lyssna på musik




Övriga genrer (Essä/Recension) av Tomas Karlsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-18 19:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det låter skönt med lite ledighet...man behöver ju ladda batterierna ibland...
2018-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP