Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt om en underbar tjej


En på miljonen

Du valsade in i mitt liv och blandade bort mig
På fester med flera men ser bara dig
Jag tänker på dej konstant
Och det som gör det markant
Är att ingen fått mig o må likadant
Du är fantastisk, ja en på miljonen
Av alla jag träffat, den bästa personen
Du kom som serverad uppå en bricka
En 10/10, en underbar flicka
Ja min alldeles egna ...
Men sagan tog slut, det blev tid att fortsätta
Att aldrig om sina känslor berätta




Bunden vers (Rim) av Franz Ferdinand
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-18 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Franz Ferdinand