Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en återblick på en gammal relation


Brustet hjärta

Tell me what to do?
När hjärtat brister o går i tu
Är du en ängel eller är det bara du
Är det du som är min kommande fru
En att minnas men även en att glömma
Men minnen på dig kommer jag aldrig att tömma
Det kändes som öde, ja some call it faith
Jag kommer aldrig att glömma vår första dejt
Ditt leende fick mig att glömma de onda
Hakuna matata, timon o pumba
Men så tog de slut ja sagan nådde sitt ende
O va ja önskat att bladet icke vände




Bunden vers (Rim) av Franz Ferdinand
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-18 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Franz Ferdinand