Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En återblick på en relation som lämnat mig med brustet hjärta


Synonym med kärlek är smärta

Ibland är det varmt ibland kallt
Ibland är de sår fulla med salt
Man ser inte kärlek med brustet hjärta
Allt man kan se är olidlig smärta
Inte mycket kvar av orginalet
Kvar finns inga känslor ingenting
Nej kvar finns bara skalet
Att hitta nån som dig är lättare sagt en gjort
De facto är att allt med dig gick som smort
Inte bara kärlek utan även en vän
Som sagan om mumin,va hände sen?
Man försöker skydda sig själv och bygger upp murar
Sitter hemma deppar o surar
För när hjärtat det brister
Går det varken att fixa med tejp eller klister
Säg mig vad hände sen
Tappade både kärlek och en vän
Har svamlat helt för mycket det är tid att bli tyst
Adjö från de läppar du en gång har kysst




Bunden vers (Rim) av Franz Ferdinand
Läst 451 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-18 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Franz Ferdinand