Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndriga människor

Alla är vi söndriga människor
Olika alla andra
Alla är vi söndriga människor
Vissa mer än andra
Alla är vi söndriga människor
Men vi kan bli hela,
När vi lär oss att älska varandra




Bunden vers (Rim) av Franz Ferdinand
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-18 19:21



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
De återkommande raderna om att vi är söndriga tillsammans med ordvalet ger en suggestiv naiv känsla som stärker budskapet.
Bra skrivet.
2018-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Franz Ferdinand