Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Illustration : Ensamma mamman av Cecilia Torudd


DET EN ENSAMSTÅENDE MAMMA TÄNKER MEST PÅ

Vad är det som en ensamstående

mamma tänker mest på

sex dagar i veckan,

sex gånger om dagen ?

 

-Sex !

 

Varför ?

 

-Därför det var så länge sen sist,

och sex kan de ju inte ha med

sina barn.

*

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 527 gånger
Publicerad 2018-02-18 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP