Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På pendeltåget

En skadad u-båt
på 120 meters djup
under Antarktis
Ett avlägset utrop
Nästa: Hede

Ett öppet fönster i Florens
där dina andetag
skälver av åtrå
På avstånd
Nästa: Anneberg

Tre systrar
på den ryska landsbygden
som längtar till Moskva
I fjärran
Nästa: Lindome

Min älskade på cykel
på landsvägen
blir nedtrampad av kor
Plötsligt
Nästa: Kållered

En flykting korsar sitt spår
upptäcker Felicia
I Varulvens famn
Överraskande
Nästa: Mölndal

Rörelsen i boken
rörelsen av tåget
uppehållen
på dessa stationer
där människor leker vardag

En snabb blick på världen
på vägen i Livet

Gud smeker min själ




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-18 19:43



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Spännande resa mellan Guds smekning och vardagens lek!
2018-02-20

  KattenKin VIP
Så spännande parallell mellan de båda resorna, den inre och yttre. Jo, då smeker nog något högre ens själ.
2018-02-20

  Blomma-Stjärna VIP
läsa sig genom en tågresa - station från station - låter intressant!
2018-02-19

  Kjell Åhsberg
Tycks vara intressant att åka pendeltåg i din region.
2018-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Intressant och spännande resa!
2018-02-19

  Eva Helene VIP
Bra upplägg här! Fint!
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP