Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glömma sig


vi flyter i det varma havet tillsammans
i solnedgången
fogar skärvor till själ till gestalt
somnar bland lågorna
att glömma sig


Du är underbar
snart kommer tiden
då molnbergen famnar de levande dagarna
då svalorna visslar pilsnabba sånger
över himlavalvets sjungande träd

glömmer aldrig

kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2018-02-18 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP