Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödvinsfredag

Bland sammetsgardin

Smakar jag av din tunga

Till toner av jazz




Bunden vers (Haiku) av SofieVem VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-02-18 20:57



Bookmark and Share


  Stay Golden
Now this is magic ^^
2018-06-29

  Tomas Karlsson VIP
Mysigt! :-)
2018-04-14
  > Nästa text
< Föregående

SofieVem
SofieVem VIP