Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om tystnaden...

Om tystnaden kunde tala

Vad skulle den förtälja då

Skulle den vittna om mirakel

Små nonsensmeningar som flytt

Svarta dystra tankar som gror

Ja alla de saker vi bara bär inom oss

Skulle den avslöja det måntro 

Eller skulle tystnaden med ett leende

Gå därifrån med sina hemligheter

 

Ja om tystnaden kunde tala

Vad skulle den då ha att berätta

Det är något vi aldrig får veta

För om tystnaden verkligen kunde tala

Så skulle den ju inte längre vara tyst




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-18 21:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tystnaden är som orden mellan raderna
2018-02-22

  Ida-Marianne
Vi behöver tystnaden för att förstå den verklighet vi lever i.
2018-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Intressant om tystnadens vara eller icke vara!
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP