Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Rick kallar jag text som liknar limerick, bara utan ort i fösta versraden. Publiceras som rim. Medger att jag illa fick till sista raden. Men en kan ju inte 'lyckas' jämt.


En pensionärs tankar säkert





De här händernas rynkor fanns
ej då ungdomen gav mig en chans
vilken i mycket yngre år
på kinderna gav av kärlekar mången tår
trots att återvinning är likt dans.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-20 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP