Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor


Sorg är mer än ett leende.

Sorg är mer än ett leende.
Lycka är mer än tårar.
Tid är något vi hittat på.
Men aldrig kan sluta att tänka på.
Allt du ser är inte vad det borde vara.

Du ser det du ser,
men jag ser det ingen vill se.
Låt oss gömma oss för sorgen.
Den hittar oss aldrig här.
Eller så är det precis det den gör.

Jag vet att du vill skrika,
men det är ingen som hör.
Vad brinner du för?
Vad finns i framtiden?
Vad är det där,
vi kallar tiden?

Jag har aldrig varit för att räkna den,
men jag gör ju det, precis som du min vän.

Vi blir äldre, åren går.
Vi har aldrig haft en uppfattning om vem vi är, eller var vi står.
Om du verkligen tänker på det,
så kanske du förstår.

Eller så är det bara jag,
som är för svår.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 416 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-18 21:33



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
meningslöst allt?
2018-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords