Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite som kärlek


Skriv text. Skriv text.

Jag ville skriva en text
Men fann ingenting
När det är tomt
Känns det så tomt
Precis som väntan
På det STORA
Jag ville skriva en text
Som beundras
Som en målning
Och ger mig glädje
Jag är bra
Jag ville hitta någonting
Som ingen annan
Inte banalt
Och barnsligt
Jag ville hitta en text
Med krydda och sanning
Klokhet och styrka
Fylld med färg
Skulle den vara
Men det är tomt
Det är tomt
Men det kommer
Det kommer
Nog
Eller inte




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-18 22:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit :)
2018-03-13

  Bo Himmelsbåge
Joo... alla kämpar vi ibland med "tabula rasa" det oskrivna bladet, som ska bli ett mästerverk... men du skriver ändå en fin dikt om denna vånda!

Tack!
2018-02-22

  Anya VIP
Jaa denna skrivkramp känner man igen. Men här fick du till det. :)
2018-02-20

  KattenKin VIP
Den om hur det kan vara kom, och den kom fint.
2018-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Det blev en bra text som jag tror att många av oss känner igen sig i!
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP