Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet lär

jag tillbringade över 20 år av mitt liv
på fel utbildning och fel jobb

innan jag insåg vem jag är
och hoppade av och bytte bana

nu är det bara musik som gäller
det jag hela mitt liv har velat syssla med

jag har åtminstone lärt mig en sak
den hårda vägen som det heter

livet är för kort för dåliga val




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-18 22:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Applåd för dig och respekt för ditt val - livet är ett just nu och kommer aldrig mer tillbaka!
Dina ord inspirerar - ditt livsval sporrar.
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP