Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

droppen


ett enda vänligt ord
en applåd och en kram
en enda vänlig tanke
det blir hoppet och ljuset
det är droppen på livets strå
då vi hänger
över avgrundens mörker

Det är så lätt att älska någon
när solen skiner
men när stormen viner
det är då vi vet


handen som finns där
det är handen som älskar :)




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-19 00:02



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tack
2022-08-17

  morgonstjärna VIP
Kram
2022-06-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP