Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fasteritten

De vilda flickorna skrek hysteriskt
vi vill återerövra världen
Blåkullafärden hägrar
allt som mor förbjöd, Satan rider.

hästsprångs ryttarn kvasten gnider
salvan fet av okokt flott
sju plockande blindmörka ögon ser
fasan tar dina läppars lust

Soluppgångsljus skriker sanning
halm gav ingen blomsterprakt.

© Bosse 19 februari 2018.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-19 03:30



Bookmark and Share


  H.C.B
vackert sade häxan och tackar för en mkt behaglig läsning!
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten