Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNÖGLOPP



lånebilen sjöng med i refrängen
småvägar i strålkastarljus
mitt glänsande puppskal vårdas ömt
kom vind
kom sol
ge oss ditt gyllene täcke
blås bort alla ödsliga vyer
den ofruktbara sanden

Vi har gjort uppbrott från ödemarken

vi är elden som bryter ut i grönska
mäter ut nya gränser

med större tillförsikt, år efter år


vi är inte ord
på ett främmande språk

vi köper inte månglarnas ord


deras regnväder över vår jord

vår strand är bara ljus
vi går ljusets väg

inte mörkrets




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-19 08:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, ljusets väg håller vi oss till...fint...
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP