Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En älskogskung ifrån Ljungan

En man ifrån trakten av Ljungan

i älskog ansågs som kung, han

Han var vacker och varm

och hade sån charm

Han kallades allmänt för "Tungan"




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-19 08:34



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Man ler????
2018-02-19

  Öknens Ros VIP
haha denna var bra! ;)
2018-02-19

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
nu kommer det stå att jag läst den i flera minuter. bara för att jag funderat på vilken kommentar jag ska skriva och om jag ska applådera.
Du har nog väldigt roligt med dina limerickar i alla fall. Kul att du finns här.
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP