Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravminnen

Som en kyss med vinden vrider döden
ej handflatorna kan mera krama.
Kunde kärlekssorg öppna dina flöden.

Alabastervit skulle rosen dofta
invid min kind. Smekte dem oförtrutet
men allt försvann i sorgens stilla karma.

Som livet bildens skönhet gömmer blott
din ande evig, mätt med sömnens mått.

© Bosse 19 februari 2018.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-19 09:38



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
I stilla benådan
Underskönt
Diktat
:}
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten