Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart kommer våren

 

 

det ligger vårväntan i luften

snön till trots

luften andas annorlunda

som om något håller på hända

det känns i kroppen

ja, även i knoppen

våren står snart för dörren

knackar på och vill in

jag öppnar gärna dörren

och hälsar välkommen hit!

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-19 11:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, den dörren öppnat man gärna...skön förväntan i din dikt...
2018-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om vårens förestående ankomst!
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP