Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O-möjligt

Det är omöjligt att ta bort o från ogjort

Det sitter kvar där för evigt

Det man lär sig av detta

är att man måste tänka sig för

nästa gång 

när man står inför ett viktigt beslut




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-19 11:40



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
O, så bra om en bokstav med stor betydelse!
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP