Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Existens är ett skällsord. Förlåt för min tystnad.


Comeback och farväl

 

 

Vänder morgondagen ryggen

med en kallsup lättnad.

 

 

Värvad till kolkällaren

i ett myteri mot livet.

 

 

Jag deserterar från Alltet

och ger upp för att vinna.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-02-19 13:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
inte flummigt.
2018-02-22

    ej medlem längre
Att ge upp för att vinna...vilka suveräna ord...däri ligger kärnan för livet och för självrespekten.
2018-02-19

  objekt3
Lovlrly
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP