Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtekross


Fann ett spår
ödmjukhet
i en sanning
från förr

Minnet
gäckade
den dagen

Lämna mig inte
ensam här
Var med mig

Vad ska nu hända
Allt elände
på en och samma dag

Våren stod i full blom
De älskade nyförälskade

Jag svalde
och lade mig
under
världen

För att aldrig mer
komma fram













Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-19 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP