Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slask

överallt,
kådalikt blod,
det går trögt
står stilla
saknar regnet



vill ut




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-19 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver