Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen nödvändig lag att vara vänstersympatisör



Det är ingen nödvändig lag att vara vänstersympatisör och gråta över världens orättvisor för att kunna bli konstnär. Jag vet att ni upprörs nu, men hallå hur coolt är förlegade ideologier egentligen?

När jag skriver identifierar jag mig inte med politiska åskådningar. Jag går heller aldrig ut på gator och torg som en fanatisk tomte, skriker att alla som inte tycker det jag tycker kan hålla käften.

Meningen med livet är formodligen att bli vuxen, försöka ta sig igenom dagar och nätter utan att skadeskjutas för mycket. Det gäller att springa förbi dem som lär ut, utan att veta hur det fungerar.

Konstnärskap handlar om människor. Det finns miljarder rymdfarare på planeten, men det gäller också att förstå helheten och då bör den som vill vara konstnär börja med att analysera grannarnas släktmiddagar.

_____




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-19 16:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kommunismen är allt annat än förlegad.
2018-02-23

  Kungskobran VIP
Skall du få anslag från det offentliga så är det en klar fördel att vara genusmedveten vänster.
I Näringslivet är det förmodligen tvärt om
2018-02-19

  Judas Ekholm VIP
Mycket bra text!

Kotterier är per automatik inskränkta, vidriga idiotförsamlingar - från rött till brunt.

Kudos!
2018-02-19

  KattenKin VIP
En vacker dag kommer vänster och höger låta som hattar och mössor, men vi är inte där än, vi ska bara förbi barrikaderna först.
2018-02-19

  Ida-Marianne
Bra text! Jag funderar mycket över förlegade ideologier. Framtiden kräver ett förändrat tänkesätt och till och med det demokratiska systemen bör förändras mot mer respekt och hederlighet. Vi ser allt för mycket tom retorik i försöken att värva röster.

2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP