Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag känner inspirationen vill jag skriva, läs mig!


Helig iver!

I begynnelse var ordet
Gud sade varde och
Det blev...
Guds undervisning
Ger vishet åt
Enkla människor,
På detta vill vi tro!
PS 19




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-19 17:42



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det finns en trygghet i dina ord!
2018-02-19

  ResenärGenomLivet VIP
Vishet är något som många människor skulle behöva idag...men man måste nog också själv vilja ta del av det visa, annars gör det ingen nytta...tänkvärda ord...
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy