Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska göra mig stark

 

Det är stjärnor i luften

mitt samvete är rent

mina händer är vita

det är aldrig för sent.

 

Det är stjärnor i luften

jag behöver inte tigga

rosen blommar i sinom tid

i deras famn ska jag ligga.

 

Det är stjärnor i luften

de blinkar mig hem

vill älska på nytt

men vet inte med vem.

 

Det är stjärnor i luften

vi faller så sakta mot mark

känner doften av kärlek

som ska göra mig stark.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-19 17:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfullt och vackert...
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP