Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bare necessities

Feberdans;
knäsvag
mellan säng och toa

Bare necessities;
hosta
och frossa

och att bara få vara

liten i ett fårskinn
nöjd
med allt som livet ger

alltifrån gråkalla timmar
på gång
till ett lyckat brödbak

Bare necessities;
"Tasha Tudors trädgård"
och "Den hemlighetsfulla trädgården"

Feberdans med bricka
med tekopp med målad rödhake på

Var nöjd och glad

vet du vad
groddar och fröer
ger blicken stjärnglans

och hjärtat bankar av lust
för örter och blommor
i vårens första ljus!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-19 19:32



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Kroppens naturliga rening.
Vackert!
2018-02-22

  Anya VIP
Du är en mästarinna på livslust och livskraft. Det bara strålar från dina ord. Mycket fin text. Blir upprymd och glad när jag läser. Tack. sparas.
2018-02-21

    ej medlem längre
Att vara sjuk är en prövning....men att komma ut frisk på andra sidan ger nya krafter och en stor tacksamhet som speglar av sig i tillvarons klara ögon.
Krya på dig vännen - snart är det över!
2018-02-20

    MichaellQ
Dina ord lever!
2018-02-20

  Kungskobran VIP
När man är sjuk så får man en stunds vila hur konstigt det än låter
2018-02-19

  Fulbergarn
hoppas du får den korta varianten, men krya på dig
2018-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Det är styrka att trots feber, hosta och frossa kunna glädjas åt det som skall gro i vårens första ljus!
2018-02-19

  KattenKin VIP
Låter som du är sjuk i frisk miljö, så du kryar nog på dig snart får en hoppas!
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP