Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen åldras inte

 

En

karikatyr

av min ungdom

visas i min spegel

 

Men i ett blänk 

i mitt ena öga 

 

Skymtar

  

Vingarna 

i min fria själ

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-02-19 20:07



Bookmark and Share


    Kämpendahl
Det där är enbart möjligt för den som har mött Herren.
2023-03-20

  Lars Hedlin
Underbart :)
2018-03-13

  Bo Himmelsbåge
Mycket vacker och dramatisk bild!

Filosofiskt insiktsfull text, om själen, som inte åldras och kroppen som gör det föra alla...
Vad är viktigast; att odla sin förgängliga kropp eller oförgängliga själ...?
Svaret är givet...
Sedan är det förstås skönt med en kropp som fungerar väl och är smärtfri långt upp i åldrandet!
2018-02-22

  Alysse VIP
Ljuvligt skrivet!
2018-02-22

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart att veta...mycket fint...
2018-02-19

  Nils-Robert
Så sant och så bra ordat. Bravo
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP