Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musiken förändrades

när vi möttes
uppstod ljuv musik

och vi hade
många år av harmoni

men mot slutet
blev det mer och mer outhärdligt

mera som en gnisslande fiol
ackompanjerad av ett ostämt piano




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2018-02-19 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP