Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

580.EVERYTHING GO AWAY...

...som snöflingor ...
yrande år...lägger sig ner...plus...
plus...omöjliga att räkna
och framåt...oändliga spår av Främlingar!
deras år,havsbotten,orimligt tungt...

och hur hittar man försoning

när pupillens infall
lurar sig själv
av mångfaldens...snödrift!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-19 20:21



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Everything go away...

Det är så sorgligt och så sant. Hur överlever vi det här dramat som livet är? Försoningen, tänker jag - som du nämner - "och hur hittar man försoningen"

jag vet inte, men man måste försonas med sig själv. Så tänker jag.

Du skriver så intressant och använder många ord. Du Poet.
2018-02-20

  petter rost
Magknipsstarkt – dessa yrande år... hur att hitta försoning på havsbotten?!
Oroande vackert.
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP