Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jazzmys

ligga i soffhörnan och läsa
Miles Davis på skivtallriken
en kopp te med lite honung




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-19 20:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kind of blue.. bitches brew.. aura.. Ordvalen blåser njutningsfullt..
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP