Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maria

 

Maria,

min stjärna

Du tar min själ

fångar den 

i ett crescendo

av smärta

Hur  vet jag 

att du är hos mig

när livet knäböjer

Över tonernas hav

hörs din röst

hur den färdas

i styrka

via morens fru

och slavinnans land

rakt in i hjärtat

När jag hör den

är jag säker

inget ska ändras

allt ska förbli

och jag ska vara

den jag alltid varit

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-19 22:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det sista stycket är ett starkt avslut på en bra text!
2018-02-21

  ResenärGenomLivet VIP
Fin ton av förtröstan i din dikt...tycker om...
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP