Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vindu



de pucklar på varandra i
vårby gård
genom ett fönster till ett annat

dagen är ung
undsättningen i de vuxna
räddningen?

det avlånga landskapet
smörjan och smutsen
det sovande folket
de som intet ser

jo de ser!
de ser på netflix och youtube och andras elände på expressen.se
jag också

någon får ett viktigt samtal
snart är det ppm
sådant man talar HÖGT om
viktigt

bara så att alla vet
jag har ett viktigt jobb


och de som bygger i bredäng
så att folk kan flytta till bredäng
så att folk kan sova i bredäng

de pucklar på varandra i
vårby gård
det ser jag

genom tunnelbanans repade fönster.














Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-19 23:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känns lite uppgivet - men diktbygget är bra!
2018-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP