Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konformigtet






Ingen hönsbur
är den andra olik

I långa löpande
rader av trängsel

Skattas värpta ägg
Ut till kommande
Påskkonsumenter

plopp,plopp,plopp. ..
.
.










Fri vers av Sefarge VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-20 00:00



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Trängselskattade ägg är inte lika goda som skattade ägg har inte lika fin gul färg, men delar samma titel som din dikt
2018-02-21

  Kungskobran VIP
Vilket kom först hönan eller ägget.
Svar Hönsburen
2018-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP