Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om

du rör dig som om
din bröstkorg aldrig andats mig
din röst aldrig smekt mitt namn
ditt hjärta aldrig saknat oss

och din famn aldrig värkt
efter min

så som jag värkt
efter din




Fri vers av BlackNelly
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-20 05:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlackNelly
BlackNelly