Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sårbara människan

Du ska vara produktiv
Nåde dig annars
I en samtid som vår
I en framtid som vår
är den sårbare människan dömd
till ett liv i skuggans utmarker.

Den starkes rätt härskar
Var är den sårbares försvarsadvokater?
Vem är stark nog att försvara
det sårbara vi alla är?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Feminaz
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-20 07:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Stark brandfackla som träffar mitt i...
2018-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz