Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 20.2.2018 - 1 eller 2 ?

 

 

en ny dag har grytt

sol i vila på grenar

rosenröd på vitt

 

ELLER ?

 

en ny dag har grytt

ljuset klättrar i träden

rosenrött på vitt

 

2018-02-20 11:08

 

 




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-20 10:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tvåan!
2018-02-20

  Bossepoet från Österbotten
livets eviga val
hur många kombinationer
ger dess 6 rader

2018-02-20

  limerick VIP
Båda bra men tvåan bäst!
2018-02-20

    Alice.skriver
Gillar båda versionerna, framförallt de två sista raderna på den andra versionen och den andra raden av den första versionen.

2018-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP