Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIKU 20.02.18

Snöblind fotograf
filmar intensivt störtlopp.
Robotstyrd kamera.

©Bosse 20 februari 2018.




Bunden vers (Haiku) av Bossepoet från Österbotten
Läst 168 gånger
Publicerad 2018-02-20 10:12



Bookmark and Share


  Minkki VIP
OS?
2018-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten