Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker dröm

Du drömmer om en värld där kriget är över.
En värld där vi kan vandra barfota i snön.
Inte behöva vända sig om efter faror.

Natten den är trygg för alla barnen.
Ingen behöver ligga vacken av oro.
Odjuren har insett att de inte finns.

Drömmen den är din och ingen annans.
Du bestämmer själv när den är klar och uppfylld.
Den tar aldrig slut förren du är nöjd.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 485 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-20 10:27



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, vi drömmer om fred och beder, men våra böner når ändå inte fram.
2018-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream