Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MONSTRET!

Du skapade ett monster med ditt sätt.
Du gav den hat och inte kärlek.
Det var ett förödande beslut.
Snart var hatet riktat mot dig.

Monstret jagade dig i drömmen
och alla tankar som du tänk.
Du har försökt att göra dig av med det
men du har aldrig lyckats.

Monstret ser dig när du sover.
När du är hjälplös och svag.
När du gråter utav räddsla
har den bokat biljett på första parkett.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 480 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-20 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream