Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Delat liv


Sårbarheten som berör

Surfar på känslan av det vi delat

låter mig beröras av din nakenhet,

det blottade hjärtat.

 

Berörs av det trasiga,

låter vemodet beröra mig.

Vill tvätta av dig din kropps

historia, din nakna själskamp.

 

Låter mig se känslan du berör,

får mig att gråta, utan att fälla tårar.

Vill skydda din själs sårbarhet

bära dig till tryggheten, ge dig det du blivit

bestulen på.

 

Se dig, utan att kväva dig. Berörs dig, utan att slå.

Ge dig livet som är helt.

Vill måla kärlek över den mörka tavlan som präglat dig.

Låta själens blånader läka när jag berör din själs ärr.

 

Surfar på längtan att bära dig, låter mig beröras

av kärleken till dig du är vacker min vän.




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-20 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman