Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill må bra

Jag vill må bra tänkte jag
men såg att min puls var lika med noll
Mitt blod låg på marken
Och jag såg min själ flyga iväg
Det är farligt med för mycket positivt tänkande
Så tänkte jag
En gång för mycket




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-20 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP