Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörren

Far han står nu vid vår dörr
Känslan att de inte blir som förr
Far och mor har grälat mycke
Kommer aldrig mer vara ett helt stycke

Folk som säger ”två hem e bättre än ett”
Kan ju frågas var detta de sett
Tid som missas att vistas med pappa
Går aldrig med presenter o lappa

Den kvällen när ja gick för att sova
Tänkte ja på de som fått livets gåva
De vars föräldrar älskar varann
De vars kärlek verkligt är sann

Men när familjer splittras är det inte bara barnen som lider
Även kring föräldrarnas känslor de svider
Vetskap om att de aldrig blir som förr
Allt detta tänkte jag när far stod där vid vår dörr

Men mor o far håller mig ändå kär
Det är något jag ändå svär
Och livet är inte över bara för att
Mor inte längre är pappas skatt




Bunden vers (Rim) av Franz Ferdinand
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-20 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Franz Ferdinand