Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Flagrant så sant"


I den gula paviljongen
Låg bara en färgburk
Inkletad i sig själv

Och försökte överleva
Vinterkylan. ..

Även målaren väntade
på bättre tider

Körde svarttaxi på
nätterna i brist på
annat

Och ägarinnan satt
på solstol i Thailand

Bättrade på sin gris
skära kroppshydda

Och längtade hem
lite grann sådär i
smyg

Inuti sina medhavda
flashiga solglasögon.




Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-21 05:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP